Miriam Lancewood

Mirjam is net als ik als een gewone Nederlander geboren in een doorsnee dorp. Ik heb veel respect voor haar om haar droom na te jagen door te leven in de wildernis. Net als zij hou ik van het buitenleven, de ongemakken, de rauwe natuur en als ik mij eraan toe zou geven zou ik ok graag zo willen leven als zij. Zonder drukte, terug naar de basics. Ik heb meerdere malen voor maand(en) gebackpackt en ik verlang soms omm dat voor onbepaalde tijd te kunnen doen.

Haar mentaliteit inspireert mij.

https://www.odt.co.nz/lifestyle/magazine/wild-heart-0

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s