‘The White Man, infected world’

De witte mens, veelal in verband gebracht met kapitalisme.

20181011_123337-01.jpeg

 

 

 

FEEDBACK

Van Maarten kreeg ik te horen dat ik te veel prutste, te gecontroleerd en conceptueel aan het werk was gegaan. Hij drong mij aan een wat meer random te doen. Dit heb ik gedaan door middel van de zwarte randen, waardoor het een suggestie wekt van een afgrond. Bij dit werk vond ik het zonde om een geheel nieuwe laag aan te brengen.

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s