Beasts Of No Nation – film

Agu is een jongen die verplicht wordt om als kindsoldaat mee te strijden in een niet nader genoemd Afrikaans land nadat zijn vader vermoord werd en zijn moeder en zus weggevlucht zijn. Agu heeft schrik voor zijn sadistische commandant en de mensen rondom hem en zijn prille jeugd wordt brutaal gestoord door de oorlog die woedt in zijn land. Hij wordt verscheurd door de weerzin van de daden rondom hem enerzijds en de fascinatie voor het oorlog voeren anderzijds.

Deze film heeft mij zo emotioneel geraakt dat ik met tranen de strijd van Agu heb aangezien. Hard leven, afzien en zo jong al aan zijn lot overgelaten. Zijn onschuldige voorkomen en jonge ziel lijken voor de wrede omgeving om hem heen geen reden te zijn om hem te sparen.

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s