Analoge fotografie

kristel remake 1b

kristel remake 3b

20181019_173314

FEEDBACK

 

‘Hanna de vergrotingen zijn experimenten uit het tweede jaar’, alsdus Gerard.  Ja, ik heb een beetje geëxperimenteerd… De bovenste in deze rij is een goed voorbeeld. Bij die foto heb ik Magenta extra omhoog gezet waardoor het beeld een soort zilvere gloed krijgt. Dat vond ik tof! Ik mocht hem bewaren van Gerard en ik heb op zijn en Herman’s advies ook nog een afdruk ‘volgens de boekjes’ gemaakt, dat is de laatste in de rij.

Aan meer ontwikkelen ben ik nog niet toegekomen!

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s