SCHOUW I – ‘this is Africa’

BOERKILL

Een kritische noot naar alle toeristen die naar (Zuid-)Afrika komen. Jullie beleven het mooie en zorgeloze leven terwijl achter elke cent die je uitgeeft een doorwerking zit.

Afrika is helemaal niet zo romantisch als je eenmaal je binnen hebt gewurmd jn het leven van de lokale bevolking. Er is veel corruptie, geweld, rascisme en een inhumane dood onder boeren. Het is een ondergrondse oorlog.

Aan de buitenkant van de box is het mooie Afrika te zien, een soort reisaffiche. Maar  schijn bedriegt wanneer men de box opent, dan kom je in een wereld van ellende en om dit te kunnen zien moet je eerst de  ballon door prikken met de woorden “Kill the boer, they are not africans”. Jij bent onderdeel van het geheel, bewust of onbewust.

Ga je gang.

Of niet.

3 Comments Add yours

 1. Dis ons daaglikse werklikheid…ander mense begryp dit nie.

  Liked by 1 person

  1. Baie dankie vor jou reaksie, ek dink dit is belangrik. Omdat ek in Nederland woon wil ek mense bewus maak van die wirklikheid. Wat wil jy nog meer op die blog lees? Ek is nuuskierig. Versta jy Nederlands?

   Liked by 1 person

   1. Ek verstaan Nederlands redelik goed en lees oomtrent sewe ander Nederlanders en twee Belge se blogs. My vader was Nederlands en Afrikaans is baie naby aan jul taal.

    Liked by 1 person

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s