Zelfreflectie en ontwikkeling – Blok III

Woaaaaah. Wat ben ik mezelf tegengekomen deze periode.

Nu was dit wat samenloop van omstandigheden, een te vol gebouwd leven, krampachtig en stressvol bestaan. Op gegeven moment heb ik de handdoek in de ring moeten gooien en drastisch moeten ingrijpen om de boel een beetje leefbaar te houden.

Ik vond dit blok met alle verschillende opdrachten heel leuk maar ook pittig door de snelle productie die verwacht werd. Dit leidde ertoe dat ik niet altijd het idee had mijn werk goed te kunnen afmaken, de puntjes op de i. We moesten dan vaak alweer door.

Ik denk wel dat ik een grote slag heb geslagen in mijn creatieve proces en op veel andere werkvormen ben gekomen, en daar ben ik best blij mee. Ik heb het idee heel divers werk te hebben kunnen maken en ik had ook het gevoel alsof ik het allemaal meer naar mijn eigen hand aan het zetten ben maar ik soms toch echt nog blijf hangen in het piekeren wat met een opdracht aan te moeten. Ik merk dat het toch vaak gewoon bezig gaan werkt en dat lukt mij dan ook steeds beter. Ik heb nu vele vaker dat ik al materiaal heb liggen waarvan ik dan iets maken kan, dan is mijn uitgangspositie heel anders dan voorheen, waar ik eerst van alles uit bedacht van A-Z.

Ik denk wel dat ik progressie maak in de juiste richting!

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s